Monday, January 4, 2010

Capsuni cu frisca si bezele



Este un desert usor si delicat, numai potrivit, spun eu, pentru inceputul de an. Daca nu aveti inspiratie pentru un desert special, dar trebuie sa puneti ceva pe masa, recomand cu mare caldura acest fel. Pot sa spun ca nu da gres niciodata. Desi lumea poate este obisnuita sa manance capsuni cu frisca, toti vor fi placut surprinsi sa descopere bucatele mici de bezele in amestec.

Am folosit:
- capsuni
-frisca lichida
-bezele



Frisca lichida se bate, cu mixerul sau telul.



Se taie capsunile daca sunt prea mari si se adauga la frisca. Cu cat capsunile sunt mai proaspete, cu atat mai delicios iese. Eu am avut congelate, dar gustul pot spune ca nu se compara. Se da la frigider, pentru cel putin 30 de minute.



Bezelele se sfarama, sau se "rup" in bucati mai mici si se adauga la compozitie. Aceasta operatiune trebuie efectuata inainte de servire, in acest fel bezelele vor ramane crocante, si nu se vor inmuia de la frisca.



Se amesteca totul si se pune in cupe. Se poate orna cu capsuni proaspete. Repet, acest desert nu da gres!

7 Comments:

Miha said...

Pentru mine cu siguranta n-ar da gres! :)))

Mmmm...ce bun tre sa fie...

Ina Todoran said...

Foarte frumos, ca de obicei! la multi ani si un an nou binecuvantat!

MONONOKE KITCHEN said...

Mereu m-apuca visarea cand vin
la tine!

Multi ani fericiti!

Poppy said...

Miha este fooooarte bun!


La multi ani Ina si Minonoke, un an deosebit va doresc!

Poppy said...

Vai nu inteleg de ce nu exista "Edit" la posturi in Blogger:(
Am vrut sa scriu Mononoke bineinteles :)

thomas sabo said...

This blog has got a lot of really helpful info on it! Thanks for sharing it with me

pandora bracelets said...

this is such a good article to read. Stimulating me to read more of your articles. Keep up the good work Smile Hoping more excellent articles from you soon.